Kumitiivisteiden rooli

- 2021-10-14-

Kumitiiviste on tiivistyslaitteen peruselementti, ja sillä on erittäin tärkeä rooli vuodon ja tiivistyksen välisessä ristiriidassa.Kumitiivisteetratkaista vuoto- ja tiivistysongelmat. Sillä on merkittävä vaikutus teknologisen kehityksen edistämiseen, ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen ja vähentämiseen. Kumitiivisteet ovat eräänlaisia ​​kumituotteita, joita käytetään laajalti tiivistystekniikassa. Koska kumissa on joustava polymeerimateriaali, laaja lämpötila -alue ja pieni jännitys eri väliaineissa aiheuttavat suuren muodonmuutoksen. Tämä muodonmuutos kompensoi vuotoraon ja saavuttaa tiivistyksen tarkoituksen. Päätuotteita ovat tällä hetkellä kumitiivisteet, laipantiivisteet, kumiset iskunvaimentimet, kumiset O-renkaat, V-renkaat, X-renkaat, Y-renkaat ja muut kumituotteet eri muodoissa, kooissa ja väreissä. Vaikka kumitiivistetuotteemme alkoivat suhteellisen hitaasti, mutta yhteiskunnan kehittyessä ja uusien tiivistystuotantolaitteiden ja -teknologioiden ilmaantuessa tiivistystuotteiden tekniset vaatimukset kiristyvät yhä tiukemmiksi, mikä edistää entisestään uusien tuotteiden tutkimusta ja kehittämistä.

Roolikumitiivisteet:
Kumitiiviste on eräänlainen yleinen peruselementti tiivistyslaitteessa. Sillä on erittäin tärkeä rooli vuodon ja tiivistyksen välisessä ristiriidassa, ja se ratkaisee vuoto- ja tiivistysongelman ihmisen valloittavan luonteen prosessissa. Teknisen kehityksen edistäminen on tärkeä tapa ehkäistä ja vähentää ympäristön pilaantumista.

Toimintokumi tiivisteon sulkea öljyn ylivuotoaukko säiliössä ja estää pölyn, hiekan ja muun lian pääsy säiliön sisälle. Jos sitä kuitenkin asennetaan tai käytetään väärin, öljyvuotoja on helppo aiheuttaa ja vaikuttaa koneen normaaliin toimintaan. 75- A. Polta laakerit, katkaise vaihteet, kierrä vetoakseli irti tai muut vakavat viat.

Ympäristönsuojelukoneet kotimaassani nopeasti kehittyvänä teollisuutena avaa uuden markkina -alueen hydrauliikka- ja paineilma -tiivisteollisuudelle. Auto- ja öljyteollisuuden kehityksessä öljynkestävyyden lisäksi kumiosilla on oltava myös hyvä lämmönkestävyys, korkean lämpötilan kestävyys, korkea paine ja hapenkestävyys.